نرخ ویزاهای دبی

ویزای توریستی امارات

هدف هر سفری، نوع ویزای آن را تعیین می‌کند. اگر هدف شما از سفر به دبی، گذراندن اوقات فراغت، خرید‌کردن و لذت‌بردن از طبیعت است، باید برای ویزای توریستی دبی اقدام کنید. این ویزا یکی از پرتقاضاترین انواع ویزاهای دبی محسوب می‌شود.
ویزای توریستی دبی بر اساس مدت‌زمان اقامتی که دارید، به انواع مختلفی تقسیم می‌شود.
ویزای توریستی عادی دبی: این ویزا برای اقامت‌های 10 روزه صادر می‌شود. اگر در تور دبی ثبت‌نام کرده‌ باشید، در واقع برای این ویزا درخواست کرده‌اید.
ویزای توریستی 1‌ماهه دبی: با داشتن این ویزا، می‌توانید بین ۱ تا ۳۰ روز در دبی اقامت داشته باشید.
ویزای توریستی 1‌ماهه دبی با چندبار ورود: این ویزا درصورتی برایتان مناسب است که در طول یک ماه بخواهید چند بار از خاک دبی خارج شوید و دوباره به آن برگردید. این ویزا برای کلاس‌های آموزشی و دریافت گواهی‌نامه و مواردی شبیه به این، انتخاب مناسبی خواهد بود.
ویزای توریستی 2ماهه دبی: این ویزا به شما اجازه می‌دهد تا 6۰ روز در دبی اقامت داشته‌ باشید.
ویزای توریستی 2‌ماهه دبی با چندبار اجازه ورود: با دریافت این ویزا می‌توانید بین ۱ تا 6۰ روز در دبی اقامت داشته‌ باشید و هر چند بار که خواستید از آن‌جا خارج شوید و دوباره به آن برگردید.
(قابل ذکر میباشد در ویزاهای مولتی 2 ماهه از زمان ورود اول اعتبار اقامت شروع میشود)

مراحل اخذ ویزای امارات
برای دریافت ویزای دبی، نیاز به وقت سفارت، مصاحبه و انگشت‌نگاری ندارید. مراحل صدور ویزا از طریق ارائه مدارک به کفیل (آژانس مسافرتی، شرکت و... ) پیش می‌رود.
ویزاهای توریستی توسط آژانس‌های مسافرتی درخواست می‌شود؛ به همین علت در تمام آژانس‌های مسافرتی، از مسافران یک چک ضمانت گرفته می‌شود.

شرط صدور

تنها در صورتی ویزا تقدیم مسافر می‌گردد که حتما بلیط پرواز رفت‌وبرگشت از سفر آسون صادر شده باشد و یا چک ضمانت در وجه سفر آسون صادر شود.

تمدید ویزای امارات بدون خروج از کشور

برای تمدید ویزای توریستی دبی لازم نیست از کشور خارج شوید بلکه می‌توانید تمدید یک‌ماهه ویزای امارات بدون خروج از کشور را انجام دهید. شما می‌توانید این تمدید 30 روزه را یکبار انجام دهید و هزینه آن هم حدودا 1100 درهم است. نکته مهم این است که این تمدید باید قبل از تمام شدن زمان انقضای ویزایتان انجام شود.

اگر بعد از اتمام ویزای امارات در این کشور بمانیم چه می‌شود؟

اگر مسافر بیشتر از میزان مجاز زمان خود در امارات بماند، هنگام خروج به ازای هر روز اقامت اضافه با جریمه‌های سنگین مواجه خواهد شد و همچنین نامش در بلک لیست صدور ویزا دبی قرار خواهد گرفت تا برای چند سال امکان صدور ویزا برایش میسر نباشد.

دلایل ریجکت شدن ویزای دبی (امارات)

اگرچه درخواستتان را برای اخذ ویزای امارات باید به صورت آنلاین ثبت کنید و نیازی به حضور در سفارت نیست و به طور کلی اخذ تور دبی و سفر به این شهر نسبت به بسیاری از مقاصد گردشگری دیگر، آسان‌تر است اما امکان دارد درخواست ویزای این کشور هم مانند هر جای دیگر ریجکت شود. 
اما دلایل ریجکت شدن ویزای دبی چیست؟ اداره مهاجرت امارات دلایل مخصوص به خود را برای ریجکت ویزای متقاضیان دارد که برخی از رایج‌ترین آنها به شرح زیر هست:

در صورتی که متقاضی سابقه جرم، تقلب و کلاهبرداری داشته باشد و دوران محکومیتش را در خاک امارات گذرانده باشد، ریجکت خواهد شد.
در صورتی که متقاضی قبلا ویزای توریستی امارات گرفته باشد اما به این کشور سفر نکرده باشد، بهتر است از جایی که ویزای امارات را دریافت کرده‌ بخواهد ویزایش را کنسل کند. در غیر این صورت ممکن است ریجکت شود. 
در صورتی که در مدارک متقاضی، خط خوردگی وجود داشته باشد (در نام، شماره پاسپورت یا بارکدها) ممکن است درخواستش ریجکت شود.
در صورتی که اسکن مدارک و عکس متقاضی واضح نباشد، امکان ریجکت شدن وجود دارد.
در صورت ناقص بودن مدارک هم امکان ریجکت شدن ویزا وجود دارد. 
تشابه اسمی ممکن است باعث ریجکت شود. برای مثال اگر دو نفر نام و نام خانوادگی مشابهی داشته باشند و یکی از آنها سابقه کیفری یا نقصی مدارک داشته باشد؛ یک تشابه و تداخل کوچک ممکن است باعث ریجکت شدن درخواست متقاضی شود.

چه مدت بعد از رد درخواست ویزای دبی می‌توانیم دوباره اقدام به اخذ آن نماییم؟

بسته به اینکه به چه دلیلی ریجکت شده‌اید، باید ابتدا مشکل ویزای خود را حل کرده و سپس دوباره اقدام کنید. بنابراین نمی‌توان زمان خاصی برای اقدام مجدد اعلام کرد. 

در صورت ریجکت شدن ویزای دبی، هزینه آن برمی‌گردد؟ 

متأسفانه در صورت ریجکت شدن ویزای امارات هیچگونه هزینه‌ای به شما برنخواهد گشت. به این دلیل مبلغی استرداد نمی‌شود که اداره مهاجرت امارات برای بررسی و صدور ویزای شما، هزینه ویزای دبی (امارات) را در ابتدا دریافت می‌کند و پس از آن به بررسی و صدور ویزا خواهد پرداخت.

منو
بستن

برای نصب وب-اپلیکیشن بر روی دستگاه، به ترتیب زیر عمل کنید :

سیستم عامل Android


سیستم عامل iOS